Salme teenuskeskuse juhi tööd teeb sotsiaaltöötaja

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Salme teenuskeskuse sotsiaaltööspetsialist Kaia Kuul
Salme teenuskeskuse sotsiaaltööspetsialist Kaia Kuul Foto: saaremaavald.ee

Saaremaa vallavanema Madis Kallase käskkirjaga määrati Salme teenuskeskuse juhi ajutiseks kohusetäitjaks sealne sotsiaaltööspetsialist Kaia Kuul.

Käskkirjas tuuakse välja, et Salme teenuskeskuse juhataja ametikoht on täitmata alates 20. augustist. Teadupoolest suundus senine teenuskeskuse juht Kalmer Poopuu Salme põhikooli direktoriks.

Vallavalitsus on seisukohal, et ametiasutuse töö on ametikohta täitva ametniku puudumise tõttu küll takistatud, kuid teisalt ei pea nad hetkel otstarbekaks ametikoha täitmiseks konkurssi korraldada. Seega otsustati juhataja teenistusülesandeid täitma määrata sealne sotsiaaltööspetsialist Kaia Kuul.

Kuuli sõnul jätkab ta ka sotsiaaltööspetsialisti tööd. "Kohusetäitja töö määrati praegu mõneks kuuks, nii kauaks, kui vald võtab vastu otsuse, mis struktuurist täpsemalt saab," selgitas ta. Midagi keerulist ta teenuskeskuse juhi töös ei näe ja mõnegi ülesandega on ta juba tegelenud. "Ma loodan, et saan selles ametis hakkama, sest olen ju nii kaua Salme piirkonnas olnud, tunnen siinseid inimesi ja piirkonda ennast hästi," nentis Kuul.

Alates septembrist makstakse Kaia Kuulile täiendavate ülesannete täitmise eest lisatasu 300 eurot kuus. Augustikuus tehtud asenduse eest saab ta tasuks 100 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles