Võrkpalliklubi endine mängija avaldas Saaremaale tunnustust

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Kuressaare spordihoone taga süüdati paberikonteinerid
Kuressaare spordihoone taga süüdati paberikonteinerid Foto: Erakogu

Eelmise hooaja lõpus Saaremaa Võrkpalliklubis mänginud hollandlasest keskblokeerija Fabian Plak kiidab saarlasi ja avaldab tunnustust Kuressaare spordihoone mängusaalile.

Fabian Plak
Fabian Plak Foto: Erakogu

Fabian Plaki õde, Euroopa meistrivõistlustel mängiva Hollandi naiskonna diagonaalründaja Celeste Plak ütles Eesti Päevalehe antud intervjuus, et kuulis vennalt Eesti ja Saaremaa kohta vaid kiitusõnu. “Ta oli rahul ja ütles, et inimesed on toredad ja tingimused meeldivad. Halli põrand olevat olnud väga hea. Tavainimesele võib olla veider seda kuulda, aga kuna me hüppame nii palju ning see kulutab põlvi ja teisi liigeseid, on see tähtis,” selgitas Plak.

Saaremaa Võrkpalliklubi mänedžer Hannes Sepp ütles, et Fabian Plakile oli mängupõranda kvaliteet väga aktuaalne ja oluline teema. “Plak mängis enne Šveitsis, kus saali põrand oli pandud betoonile ja kõval pinnasel mängides vigastas ta oma põlve,” rääkis Sepp. “Meie spordihoone põrand pole tegelikult millegi poolest eriline, vaid on just selline, nagu peab olema – puidust ja vajaliku vetruvusega. Teiste mängijatega ei ole saalipõranda teema üles kerkinud.” 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles