Olavi Antons kirjutas oma Tenerife raamatuks

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
OLAVI ANTONS annab Kadi raadios Tõnis Kipperile intervjuud.
OLAVI ANTONS annab Kadi raadios Tõnis Kipperile intervjuud. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Turismiettevõtja ja saatejuht Olavi Antons on valmis saanud raamatu Tenerifest, kus räägib iseendast ja elust Aafrika ranniku populaarsel puhkusesaarel.

Kirjastuse Petrone Print järjekordne "Minu"-sarja raamat kannab nime "Minu Tenerife. Kompassiga kliimapagulane" ja jõuab lugejateni oktoobris. Antons märkis Kadi raadio "Keskpäeva" saates, et kirjastus pakkus talle raamatu kirjutamist juba kümme aastat tagasi, aga ta loobus, kuna siis tulnuks teos väga õel. "Olin alles sisseelamisraskustes ja asi oleks läinud väga ühte auku," tunnistas ta.

Nii kirjutaski 2014. aastal ilmunud raamatu Tenerifest hoopiski seal ühe talve elanud Mart Normet.

Antons kinnitas, et kui Normeti teos on suurepärane käsiraamat turistile, siis tema vaatepunkt on hoopis teistsugune ning kujutab ühe inimese kogemust saarele kolimisest ja seal äri alustamisest.

"Kui ma muud pole sealse kaheteistkümne aasta jooksul ära õppinud, siis vähemasti seda, et olmelised pisiasjad, mis vahel on küll nii suured, et võivad su firmale letaalse põntsu panna, ongi kokkuvõttes ainult olmelised pisiasjad. Saaremaa talve ei suuda ma võtta kui paratamatust, kuid Tenerife jamadega saan ma hakkama," nentis autor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles