"Muna on nii lai teema," ütleb Grand Rose´i peakokk Kristjan Koppel sissejuhatuseks, kui munajuttu ajama hakkame. Muna puhul kehtib reegel, et maitse üle ei vaielda. Kellele vedel, kellele tahke.
Tellijale
TOIT: Värsket muna ehmata, palju tahad - kasu pole
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peakokk arvutab kiiresti, et Grand Rose´is kulub koos hommikusöögiga ligi 150 kanamuna päevas. Kanamuna. Vastavalt vajadusele ka vuti-, pardi- või hanemune. Leheloo tarvis teeb ta frittata nimelise roa, mis ongi nagu omletti. Omleti sisse võib panna ükskõik mida. "See on toit, mida saab teha sellest, mis kapis on," nendib Koppel.