Tänavaauk tõi kopsaka kahjunõude

Andres Sepp
Copy
FIATI omanik kutsus kohale politseinikud, kes tegid vajunud luugist ja autost (vt fotosid allpool) pilti.
FIATI omanik kutsus kohale politseinikud, kes tegid vajunud luugist ja autost (vt fotosid allpool) pilti. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Kindlustus nõuab Kuressaare tänavaaugus purunenud sõiduauto Fiat ligi 4000-eurose remondikulu sisse Saaremaa vallavalitsuselt.

Kindlustuse andmetel juhtus õnnetus Kuressaares Kohtu tn 8 juures munakivisillutises äravajunud kanalisatsioonikaevu tõttu 7. mail.

Salva maksis 3732 eurot maksnud taastusremondi kinni ja pöördus septembri alguses vallavalitsusse taotlusega see summa hüvitada.

Kindlustusdirektor Urmas Kivirüüt selgitab kirjas, et vallavalitsus ei ole omanikuna hoidnud teed sellises seisukorras, et seal liiklemine oleks ohutu.

Foto: Politsei- ja piirivalveamet
Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Vallavalitsuse hinnangul on Salva kindlustuse nõudes mitmeid küsitavusi, sestap saatis abivallavanem Jüri Linde firmale taotluse lisainfo saamiseks.

Linde soovib teada, miks käis Fiati omanik enne tööde tegemist ühes Tallinna remonditöökojas veel kahes ettevõttes.

"Kuna sõiduk on käinud mitmetes esindustes, siis paluksime ka nende esinduste selgitusi, mida täpselt nendel ülevaatustel tuvastati," märkis Linde. Ta lisas, et vallavalitsusele esitati küll arved, kuid puuduvad ekspertide selgitused sõiduki vaatlustest ja hindamistulemustest.

Linde sõnul jääb vallavalitsusele arusaamatuks, millises suunas auto sõitis, kust tuli ja kuhu teel oli.

Foto: Politsei- ja piirivalveamet
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles