Saaremaa Võrkpalliklubiga liitus ründaja Keith Pupart

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Keith Pupart.
Keith Pupart. Foto: Erakogu

Saaremaa Võrkpalliklubi on käed löönud saarlasest nurgaründaja Keith Pupartiga, kes viimased aastad on mänginud Prantsusmaa, Poola ja Belgia tippklubides.

"Kindlasti kulub klubile ära suurte kogemustega mängumees, kellega koos ühiselt selle hooaja eesmärkide poole liikuda," rääkis meeskonna mänedžer Hannes Sepp. "Pupart suudab kindlasti meie servivastuvõtu oluliselt paremaks muuta ja on väga tugev täiendus ka muude mänguelementide osas."

Keith Pupart ütles, et sellelt hooajalt ootab ta eelkõige tiitleid. "Materjali siin võistkonnas peaks olema. Isiklikus plaanis loodan olla võistkonnale võimalikult kasulik," rääkis nurgaründaja.

Pupart mängis viimati Eestis hooajal 2008/2009, kui esindas Selver Tallinna meeskonda. Pärast seda siirdus ta Prantsusmaa kõrgliigasse, kus mängis kokku kuus hooaega, esindades Rennes Volley 35 ja Arago de Sete meeskonda. Seejärel siirdus ta Poola liigasse, kus esindas kolm aastat Lubin Cup-

rumi värve. Eelmisel hooajal mängis Pupart koos Andri Aganitsa ja Timo Tammemaaga Belgias Maaseik Greenyardi meeskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles