Tulge kodanikupäeval helkurkõnnile!

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa spordiliit, politsei- ja piirivalveamet ja Saaremaa vallavalitsus kutsuvad homme, 26. novembril ehk kodanikupäeval kell 18 üle-Eestilisele helkurkõnni-üritusele „Helkuriga sõbraks“.

Helkurkõnd stardib Eesti eri paikades ühel ja samal kuupäeval ning kellaajal. Esmalt kõneldakse kogunemiskohas põgusalt helkuri vajalikkusest ja korrektsest kandmisest. Sellele järgneb valitud teelõikudel helkurkõnd, -jooks või -rattasõit, et teisedki liiklejad teadvustaksid enda nähtavaks tegemise vajalikkust pimedal ajal.

Helkur antakse neile vastutulijaile, kellel seda mingil põhjusel veel ei ole. Ühtlasi ehitakse Saaremaal, Muhus ja Ruhnus helkuripuid, et pakkuda inimestele võimalust sealt endale helkur võtta ja end teistele liiklejatele nähtavaks teha.

Vali omale sobiv piirkond – Muhu, Ruhnu, Orissaare, Kahtla-Laimjala, Valjala, Kuressaare, Kudjape, Nasva, Salme, Kihelkonna, Mustjala, Karja, Tornimäe või Leisi. Helkurid saad kohapealt! Täpsem info Facebookis "Helkurkõnd "Helkuriga Sõbraks" Saare maakonnas".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles