Esimene advent koos Heldur Harry Põlda ja Hanna-Liina Võsaga

Saarte Hääl
Copy
Heldur Harry Põlda ja Hanna-Liina Võsa astusid koos üles sel suvel rahvusooper Estonia muusikalis “West Side Story”.
Heldur Harry Põlda ja Hanna-Liina Võsa astusid koos üles sel suvel rahvusooper Estonia muusikalis “West Side Story”. Foto: Veljo Poom

Kuressaare Laurentiuse kirikus saab 1. detsembril kell 17 kuulata Heldur-Harry Põlda ja Hanna-Liina Võsa kontserti "Heliseb väljadel". 

Jõulud on imeline aeg, mil muusika, lumekargus, hingesoojus ning harras meeleolu moodustavad sõnulseletamatu maagilise tunde. Hanna-Liina Võsa ja Heldur Harry Põlda kontserdil tuleb esitusele nii tuntud jõulumeloodiaid kui ka lihtsalt kauni tekstiga laule, mis puudutavad ja annavad hingejõudu.

Hanna-Liina Võsa lauljakarjääri seni suurim ja pikaajalisim töö on olnud USA-s lavastatud muusikali "Grease" ringreisiversioon, mille peategelase Sandy osa laulis Võsa paari aasta jooksul USA-s ja Aasias. 

Heldur Harry Põlda on olnud rahvusooper Estonia poistekoori pikaaegne solist ja tunnustatud poiss-sopran erinevates muusikalistes projektides. 2011. aasta suvel esines ta koos helilooja Arvo Pärdiga Vatikanis paavst Benedictus XVI-le (Arvo Pärt "Vater Unser"). 2019. aasta suvel etendunud rahvusooper Estonia muusikalis "West Side Story" (lavastaja Georg Malvius) oli Põlda Tony osatäitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles