Jalgrattur Steven Kalf jätkab karjääri Kariibi mere saarel

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Steven Kalfi hinnangul võib ta tänavuse aastaga kogemuste poolest väga rahule jääda.
Steven Kalfi hinnangul võib ta tänavuse aastaga kogemuste poolest väga rahule jääda. Foto: Erakogu

Lõppenud hooajal USA kontinentaal-profitiimi Team Illuminate esindanud jalgrattur Steven Kalf sõidab järgmisel aastal Kariibi mere saarel Martinique´il Team Credit Mutuel-Garage 1ere-Martinique Cycles´i värvides.

“Klubist teadsin juba sel aastal, kuna seal sõitsid eestlased Greg Hallop ja Josten Vaidem,” rääkis 7. jaanuaril seitsmeks kuuks Martinique´ile sõitev Steven Kalf. “Ja just Greg oli see, kes pakkus mulle klubi, kuna tema mänedžer otsis uusi eestlasi, kes seal järgmisel aastal võidu sõidaks.”

Kalf ütles, et kuna ta sai mullu väga edukalt hakkama, siis on tema järgmise aasta eesmärk Martinique´il samamoodi jätkata ja saada paar võitu. “Muidugi tahan seda tehes nautida ka sealset kliimat ja kogeda nende inimeste kultuuri, kes seal elavad,” lisas ta.

Noor rattur ei oska ise öelda, mis tasemel seal sõidud on, kuid paar esimest sõitu peaks juba täpsema pildi andma. “Aga olen kuulnud sõpradest, kes seal sõitmas on käinud, siis võin öelda, et hätta ei tohiks jääda ja üritan ikka võidu peale sõita,” oli ta eesootava osas enesekindel.

Steven Kalfi hinnangul võib ta tänavuse aastaga kogemuste poolest väga rahule jääda, sest sai palju võistelda maailma erinevais paigus ja avardada nii võistluste sees kui ka väljaspool võistlusi palju silmaringi.

“Kindlasti on mul väga hea meel, et suutsin aidata head sõpra Martin Laasi võitudeni ja tänu sellele sai mees järgmiseks aastaks World Tour´i meeskonda,” lausus Kalf. “Aga kui oma tulemusi vaadata, siis ei saa otseselt rahule jääda, kuna ühtegi võitu ei saanud, aga sellest hoolimata kogunes kogemuste pagas suur, mis järgmiseks aastaks endaga kaasa saab võtta.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles