INTERVJUU: Tippkokk Ants Uustalu vana talu ja Saaremaa juurikas

Copy
SAARLANE MANDRIL: Saaremaalt pärit Ants Uustalu peab mandril väikest elustiili-restorani Ööbiku gastronoomiatalu.
SAARLANE MANDRIL: Saaremaalt pärit Ants Uustalu peab mandril väikest elustiili-restorani Ööbiku gastronoomiatalu. Foto: Siim Solman

Suitsuahven, tuhlis ja nott on ja jäävad Saaremaa toidu kaubamärkideks, rääkis Kuressaarest pärit tippkokk Ants Uustalu Kadi raadio saates "Ulgusaarlased", lisades, et  Saaremaa  on kindlasti koht, kus saab mõnusalt elada ja ka raha teenida.

Sinu Ööbiku toidutare on mandril. Kas see on parem koht oma kogemusi ja teadmisi rakendada või Saaremaal lihtsalt pole sellist kohta, kus oma tööd teha?

Ma elasin aastaid Londonis ja kui sealt tagasi tulin, siis tahtsin ühe rehielamu-tüüpi maja oma kätega korda teha. Neid on ainult Eestis ja natuke Põhja-Lätis. Minu meelest on väga tähtis näha, kuidas meie esivanemad elasid. Minu tingimus oli, et see maja peab olema kivist.

Tagasi üles