Üks mees hoidis kodus relvi, teine andis naisele tappa

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Saarte Hääle arhiiv

Möödunud nädalal sai politsei 53 väljakutset, millest 18 olid seotud avaliku korra rikkumisega. Kainenema toimetati nädala jooksul kuus inimest. 

Kuressaare politseijaoskonna juhi Rainer Antsaare sõnul alustas politsei läinud neljapäeval kriminaalmenetlust ka tulirelvade ebaseadusliku hoidmise suhtes. Nimelt leiti ühe Saaremaa vallas elava 57-aastase mehe elukohast kontrollimisel kaks tulirelva.  

Samal päeval juhtus ka üks kannatanuga liiklusõnnetus. Kella veerand kuue paiku õhtul kaotas 63-aastase naise juhitud sõiduauto Roobaka külas lauges kurvis juhitavuse ja sõitis teelt välja kraavi. Põhjuseks märgiti seejuures libe tee. Päästjad likvideerisid auto süttimisohu, aitasid kõrvalistuja autost välja ja andsid ta üle kiirabile.

Öösel kell 1.40 kõrvaldati aga Kuressaare–Kuivastu maanteel auto juhtimiselt 18-aastane naine, kes oli tarvitanud alkoholi ja kel puudus juhtimisõigus. Juhtunu suhtes alustati süüteomenetlust. 

13. detsembri õhtul sai politsei teate, et Kuressaares lõi 43-aastane mees oma 30-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kinni. Naine toimetati aga Kuressaare haiglasse. "Juhtunu suhtes alustasime kriminaalmenetlust," ütles Antsaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles