Toomas Vara: ma ei ole tegelikult kalamees

Erki Berends
Copy
NATUKE MEEDIAMEES: Ühes oma mitmest Hunt Kriimsilma ametist on Toomas Vara olnud ka Eesti ringhäälingute liidu tegevjuht juba viimased kümmekond aastat. Ses ametis annab ta igal aastal välja ka Kuldmikrofoni tiitli.
NATUKE MEEDIAMEES: Ühes oma mitmest Hunt Kriimsilma ametist on Toomas Vara olnud ka Eesti ringhäälingute liidu tegevjuht juba viimased kümmekond aastat. Ses ametis annab ta igal aastal välja ka Kuldmikrofoni tiitli. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Toomas Vara on mees, kelle häält teavad hästi jalgpallihuvilised, keda on nähtud teleekraanil koos Kalev Kruusiga kalavetel ja ühtlasi ehk kuuldud, et tegemist on meediategelasega. Mis mees ta aga enda arvates on, selgus Kadi raadio saates "Ulgusaarlased".

Toomas, millega praegu tegeled?

Olen endiselt meediaga veidi seotud. Küll rohkem kontoripoolel ehk et olen ühes oma mitmest Hunt Kriimsilma ametist Eesti ringhäälingute liidus tegevjuht juba viimased kümmekond aastat. Puutun kokku kõigega, mis puudutab seadusandlust, selle igavama poolega, mis ei haaku ekraanilt nähtavate saadete ja staaridega. Aga olen ka jalgpallikommentaator aeg-ajalt koos sõber Kaleviga ja lisaks aitan Eesti võrkpalli turundada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles