Jalgpallikoondise viib Uus-Kaledoonia vastu Arno Pijpers

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Jalgpall
Jalgpall Foto: Kuvatõmmis videost

Aastatel 2000–2005 Eesti jalgpallikoondise ja FC Flora peatreener olnud hollandlane Arno Pijpers juhendab märtsi lõpus Kuressaare linnastaadionil mängitavas maavõistlusmängus Uus-Kaledooniaga Saaremaa koondist.

"Arno on väga suur Saaremaa fänn ja tema valmidus selles mängus peatreeneri rolli asuda on igati mõistetav," ütles koondise abitreener Pelle Pohlak. "Neil aastatel, kui ta oli FC Flora ja koondise treener, käis ta tihti Saaremaal ning puhkas siin ka koos perega. See saar on Arnole väga südamelähedane."

Kuidas hakkab kulgema Saaremaa koondise ettevalmistus, milline roll saab selles olema Arno Pijpersil, pole veel lõplikult selge, küll aga peaks nii tunnustatud treeneri osalemine olema motiveeriv Saaremaa jalgpalluritele.

2017. aasta juunis FC Kuressaare fänniks valitud Arno Pijpers tunnistas siis, et talle meeldib Saaremaa väga ja ta hindab väga ka kohalikku jalgpalli. 

"Ma olin üllatunud, kui FC Kuressaare mind oma fänniks valis ja sellist au osutas," märkis siis FC Florat tüürinud peatreener. "Kuid meil on klubis kaks noort saarlast Mairo Miil ja Rasmus Saar, keda kutsun Saaremaa viikingiteks. Nad on head mängijad, korraliku distsipliiniga ja heas füüsilises seisus. Mine tea, kui kunagi hakkan Saaremaal treeneriks, ootavad mind ees hea tasemega mängijad."

Kingituseks klubilt sai Arno Pijpers endale meeskonna kollase särgi numbriga 3, kuna selle numbri all mängis ta kunagi ka ise. 

FC Kuressaare juhatuse liige Elari Valmas põhjendas Arno Pijpersi valikut hollandlase tunnustavate seisukohtadega, mis puutub Saaremaasse.

Arno Pijpersi sõnul meeldib talle Saaremaa väga ja ta hindab siinset positiivset atmosfääri. "Kuressaarel on väga ilus vanalinn nende puumajadega ja mulle meeldib väga kala, mida seal palju leidub," lausus treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles