Spordikooli vollepoisid võitsid karikavõistlustel hõbeda

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Vollepoisid.
Vollepoisid. Foto: Alver Kivi

Reedest pühapäevani Kuressaare spordikeskuses mängitud Eesti Võrkpalli Föderatsiooni U18 noormeeste 2020. aasta karikavõistlustel võitis Saaremaa Spordikooli võistkond hõbemedalid, jäädes võitjale alla kehvema geimide suhtega.

“Turniir oli hea,” tõdes treener Cristin Lepp. “Meil olid tõusud ja olid mõõnad, aga lõpetasime ilusti ning näitasime nende kolme päeva jooksul viimases otsustavas kohtumises kõige paremat mängu. Olen poistega väga rahul.”

Võistkonna endine treener ja mängijate oskustele aluse pannud Asko Esna ütles, et jälgis kogu aeg, mis poisid teevad ja mille heaga nad hakkama saavad.

“Teadsin juba pikemat aega, et sellest grupist võib midagi tulla ja need hõbemedalid on pika töö vili. Mul on ääretult hea meel ja järelikult suutsin Saaremaal ka midagi hästi teha ning see ei olnud lihtsalt mahavisatud aeg,” lausus ta.

Reedel võitis Saaremaa SK 3 : 1 SK Tats Kiilit ja NeemecoGerardosToys/ Kohila valda samuti 3  :1. Laupäeval kaotati 1 : 3 Selver Tallinn SK I-le ja võideti Võru SK-d 3 : 1. Pühapäeval oli enne viimaseid kohtumisi võrdselt 9 punkti Saaremaal, Selveril ja SK Tats Kiilil.

Esmalt alistas Saaremaa SK Olerex/ Veski Mati Tartu 3 : 0 ja sellega oli medal kindlustatud. Kulla võitmiseks oleks Selver ja SK Tats Kiili pidanud mängima 3 : 2. Paraku jäid viimased 3 : 0 peale. Nii võitsid Spordiklubi Tats Kiili ning Saaremaa Spordikool 5 mängust 4 ja kogusid võrdselt 12 punkti. Seega otsustas kuldmedali saatuse üldine geimide suhe, mis Tatsil oli 13 : 3 ja Saaremaal 13 : 6.  Tats Kiilile seega kuld, Saaremaale hõbe ja Selverile pronks.

Mängisid: Egert Andrejev, Markkus Erin-Uussaar, Richard Keerd, Kaspar Lest, Laur Palijenko, Gerdo Pool, Tanel Raamat, Martin Rosljuk ja Lauri Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles