Salme teenuskeskuse juhiks saab Kaidi Ottis

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Kaidi Ottis
Kaidi Ottis Foto: Erakogu

Salme osavallakogu oli ühehäälselt nõus, et teenuskeskuse uueks juhiks saab kohalik inimene Kaidi Ottis. Kandideeris sellele kohale Saarte Häälele teadaolevalt kaheksa inimest.

“Kandideerima innustas mind ikka soov kaasa rääkida kodukoha ja seega ka meie valla arengus,” ütles Ottis Saarte Häälele. “Samuti pakub töötamine Eesti suurimas vallas palju väljakutseid,” lisas ta.

Osavallakogu oli Ottise osas üksmeelne. “Kuus oli meid kohal ja kuus häält ta sai,” kinnitas osavallakogu esimees Andrus Raun eile vahetult pärast kogu koosolekut. “Eeldatavasti alustab ta juba õige pea, järgmisest nädalast, sest ta on oma nõusoleku andnud, et kui otsus kinnitatakse, asub ta ametisse,” arvas osavallakogu esimees.

Halduskorralduse alase kõrgharidusega Kaidi Ottis on ka varem, endise Salme valla juhtimisel kaasa löönud. Rauna sõnul kuulus Ottis Salme vallavolikogusse. “Kohalik inimene, hästi aktiivne ja tubli,” rääkis Raun. “Usun küll, et ta saab hakkama oma positsiooniga.” Praegu töötab Ottis veel elektroonikatööstuse Ouman Estonia juhtkonna assistendina.

Kaidi Ottis on pikalt osalenud ka Salme vallateatris.

Salme piirkond jäi teenuskeskuse juhita läinud aasta sügisel, kui Saaremaa vallavalitsus kinnitas teenuskeskuse senise juhi ja endise Salme vallavanema Kalmer Poopuu Salme põhikooli direktoriks. Saaremaa vallavanema Madis Kallase käskkirjaga määrati seepeale Salme teenuskeskuse juhi ajutiseks kohusetäitjaks sealne sotsiaaltööspetsialist Kaia Kuul, kes jätkas samal ajal ka sotsiaaltööspetsialistina töötamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles