Itaalia tippklubi võib Saaremaal mängida kaks mängu

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Saaremaa Võrkpalliklubi fännid 2020. aastal.
Saaremaa Võrkpalliklubi fännid 2020. aastal. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Koroonaviirus tõotab Saaremaa võrkpallifännidele kätte mängida tõelise maiuspala: maailma tippklubi Milano Powervolley võib Kuressaares pidada suisa kaks kohtumist. 

Homme Milanos toimuma pidanud CEV Challenge Cupi kohtumine sealse Powervolley ja Saaremaa Võrkpalliklubi vahel jäeti ära koroonaviiruse juhtumite tõttu Lombardias. Teade sellest tuli pühapäeval ning Saaremaa meeskonna esmaspäevale kavandatud reis tühistati. Klubi mänedžeri Hannes Sepa sõnul ulatus ärajäänud reisi kahju kümne tuhande euro kanti. 

Sepp kinnitas, et Saaremaale plaanitud mäng 4. märtsil toimub igal juhul. Praegu tehakse tööd selle nimel, et ka teine mäng mängitaks Kuressaares päev enne või pärast põhikohtumist. 

“Püüame leida lahenduse, et see mäng toimuks siin,” kinnitas Sepp, lisades, et praegu käivad läbirääkimised detailide üle. Lõpliku otsuse teeb Euroopa Võrkpalliliit (CEV). Kui pooled kokkuleppele ei saa, võib CEV viia mängu ka neutraalsele väljakule. 

Hannes Sepp kinnitas, et klubi teeb mänguks itaallastega ettevalmistusi ja et saali, kuhu oodatakse kuni 1600 pealtvaatajat, paigaldatakse ka lisatribüün. “Publikul on, mida vaadata,” kinnitas Sepp, lisades, et vastane on maailma vaieldamatu tippklubi. Kaks mängu ühe asemel oleks aga absoluutne maiuspala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles