Tasuta pakutud riided ei vastanud moenõuetele (2)

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Üks riideesemetest.
Üks riideesemetest. Foto: PTA

Maksu- ja tolliameti pakutud riideabi ei leidnud huvilisi eeskätt selle tõttu, et tegemist oli vanade ja ebapraktiliste riidemudelitega.

Saarte Hääl kirjutas 20. veebruaril, et vald ei olnud huvitatud maksu- ja tolliameti pakutavast riideabist, öeldes, et inimesed saavad ise endale heategevusmüükidelt sobivaid riideid soetada. 

Kommentaariumis tekitas see väide parajalt meelehärmi ja mõnigi leidis, et sotsiaaltöötajad ei pakkunud abi seda vajavatele inimestele ning kasulikust riidekraamist öeldi ilmaasjata ära. 

Vallavalitsuse sotsiaahoolekandeteenistuse juhataja Reelika Murd ütles, et ka pärast artikli ilmumist on huvi riiete vastu leige. Ühendust on võtnud kaks MTÜd, kes pärast riietest saadetud fotode vaatamist pakutavast siiski loobusid.

Üks huvi tundnud MTÜ oli Saaremaa lasterikaste perede ühendus, mille juhatuse esimees Triinu Sink ütles, et palus pärast loo ilmumist infot pakutava riidekraami kohta. 

"Kui meile mingit riideabi laekub, siis teeme peredele pakkumised Facebooki või meili vahendusel. Samamoodi on siis, kui keegi soovib riideid annetada – paneme kuulutuse üles ja kes soovib, võtab annetajaga otse ühendust, mis tähendab, et me ei võta enam enda kätte hoiule riidekotte, vaid asjad jõuavad otse soovijateni." 

Pankrotivarana suurt kogust PTA kaubamärgiga riideid lasterikkad pered ei soovinud. "Meie pered on piisavalt stiilsed ja jõuti järeldusele, et neid asju vastu ei võtaks." 

Ka Reelika Murd ütles, et tegemist oli mitu aastat vanade riidemudelitega, mis ei olnud inimestele enam atraktiivsed. "Võib-olla kui tegemist oleks olnud jopede, mütside ja kampsunitega, oleks huvilisi rohkem olnud, praegu aga oli tegemist pigem ebapraktilise riidekraamiga."

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles