INTERVJUU ⟩ Liia Hänni: ei saa olla lilleke, tööd tuleb teha

Erki Berends
Copy
IGAL ASJAL KAKS OTSA: “Minusugusele ulgusaarlasele, kes siin ei käi igas kuus, on praamisõit võlu omaette ja pole silda vaja. Saarlaste jaoks, kel vaja mandriga ajada majandusasju, on see aga väga oluline. Igal asjal on kaks otsa – nii ka sillal,” 
ütleb Liia Hänni.
IGAL ASJAL KAKS OTSA: “Minusugusele ulgusaarlasele, kes siin ei käi igas kuus, on praamisõit võlu omaette ja pole silda vaja. Saarlaste jaoks, kel vaja mandriga ajada majandusasju, on see aga väga oluline. Igal asjal on kaks otsa – nii ka sillal,” ütleb Liia Hänni. Foto: Liis Treimann /Postimees

Atla külas sündinud ja hariduselt astrofüüsik Liia Hänni on tuntud nii poliitikamaailmas kui ka põhiseaduse ühe loojana. Kui saarlased on huvitatud, on ta valmis sellest ajast Saaremaale rääkima tulema, kinnitas ta Kadi raadio saates “Ulgusaarlased”.

Teie kodukoht jääb Saaremaa loodenurka, Lümanda kanti?

Minu sünniküla on Atla. Ilus mereäärne küla, mis kunagi oli väga suur ja võimas. Esimesed mälestused ongi just Atla mereäärest, kus oli hirmus hea mängida. Minu elus toimus muutus siis, kui isa sai metsavahiks ja kolisime Kolgale. See koht on kolme küla – Atla, Austla, Karala – piiril. Lapsepõlv oli mul metsavahi tütrena metsapõues ja kohati tuli mänge üksi leiutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles