REPLIIK ⟩ Laske saarlased perede juurde!

, Orissaare elanik
Copy
Perekond. Foto on illustreeriv.
Perekond. Foto on illustreeriv. Foto: unsplash.com

Taud, mille päästsid lahti "ülikute" ebaõiged otsused, karistab nüüd nii haiguse kui ka karantiiniga kogu saare rahvast.

Osa perede liikmed, kelle töökohad on mandril, ei pääse enam koju oma lähedaste juurde. Siin on vahepeal tormiga juhtunud õnnetusi, mida saab parandada siiski ainult pereisa. Paraku on noored pisikeste lastega pered isast eraldatud. 

Igal reeglil on erandid ja nüüd tulekski arvestada just neid erandeid. Ma ei pea silmas, et kogu Saaremaa lastaks vabaks kõigile huvilistele, küll aga seda, et pered saaksid jälle kokku. Ning et inimesed ei kaotaks töökohti mandril. 

Karantiini alguses oli tingimus, et inimesed püsiksid praamil oma autos ja need, kes sõidavad, oleksid terved. Seda võiks ju nüüdki rakendada. See, kes tahab tulla oma koju, ei põlga neid piiranguid sugugi. Mandril pole kuulda, et ka puhangute tsentrid oleks pandud karantiini, Saaremaa aga on kuulutatud katkuallikaks, mille kohta ei tehta leevendusi. Leian,et see ei ole õige.Olen täieliku karantiini kaotamise vastu, kuid osaliselt tuleks seda siiski leevendada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles