Mototoober tuleb ka sel aastal rahvusvaheline

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Mototoober.
Mototoober. Foto: Saarte Hääl

Juuli lõpus traditsiooniliselt Karujärvel peetavale motomeeste kokkutulekule ootavad korraldajad sel aastal üle pooletuhande osaleja.

“Rahvusvahelise mõõdu annab ikka välja,” muigas kokkutulekut korraldava motoklubi Ösel MC eestvedaja Erki Evestus, kelle sõnul on külalisi oodata nii Saksamaalt kui ka Lätist. Lõunanaabrite juurest võib tulla päris palju osalejaid, kuna sealne pikkade traditsioonidega Ventspilsi motoüritus Kurland, mis tavaliselt on Mototoobriga samal ajal, toimub sel aastal nädala jagu varem. “Eks läheme ise ka kohale ja teeme oma üritusele reklaami,” sõnas Evestus.

Soomlased seevastu kardavad tema sõnul Saaremaale tulekut hirmsasti, kuna sealses tabloidlehes tehti Saaremaale halba reklaami ja kirjutati, et pooled saarlased olla haiged. Kokku loodab Evestus siiski üritusel näha 500–600 osalejat.

24.–26. juulil Karujärve kämpingus peetava kokkutuleku eelmäng on motomeeste paraad, mis algab Auriga keskuse parklast, kulgeb mööda Tallinna ja Smuuli tänavat ning siirdub siis Karujärvele. Tsiklimeeste kinnist üritust sisustavad muusikalise poole pealt Audru Jõelaevanduse Punt ja Soome bänd Lizard Dance.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles