Einar Kuusk otsib lühifilmi "Pandeemia" jaoks näitlejaid

Saarte Hääl
Copy
Einar Kuusk on näidelnud näiteks BBC seriaalis "The Capture", Eesti filmis "Ameerika Suvi", filmis "The 16th Episode". Samuti kirjutas, lavastas ja produtseeris ta post-apokalüptilise lühifilmi "The Most Beautiful Day" ("Kõige Ilusam Päev").
Einar Kuusk on näidelnud näiteks BBC seriaalis "The Capture", Eesti filmis "Ameerika Suvi", filmis "The 16th Episode". Samuti kirjutas, lavastas ja produtseeris ta post-apokalüptilise lühifilmi "The Most Beautiful Day" ("Kõige Ilusam Päev"). Foto: Einar Kuusk

Saaremaal Turja külast pärit näitleja ja filmitegija Einar Kuusk sai lühifilmi "Pandeemia" filmimiseks Hooandjas kokku vajamineva summa ning üle poole lühifilmist võetakse kaadrisse Saaremaal. Hetkel otsib produtsent filmi jaoks veel puuduolevaid näitlejaid ja vanema väljanägemisega korterit.

Lühifilm "Pandeemia" on inspireeritud koroonapandeemiast ja selle tagajärgedest ning kuidas see inimestele psüühiliselt mõjunud on, kirjutas Einar Kuusk Hooandja lehel, kus ta filmi sisu põgusalt tutvustab. "Lugu räägib noorest mehest, kellel on väike õde haiglas ja kui ta üritab üks päev teda vaatama minna, tuleb välja et pandeemiaga seotult kehtib uus seadus, mis takistab teda enda õde külastamast."

Osa stseene filmitakse ka Kuressaare Haiglas.

"Pandeemia" lühifilm tuleb umbes 15 minutit pikk ning kui film valmis saab, saadetakse see kõigepealt privaatlingiga Hooandjatele, seejärel festivalidele ja pannakse lõpuks internetti kõigile vaatamiseks. 

Otsib näitlejaid ja filmimiseks korterit

Hetkel otsitakse lühifilmi tasustatud tausta- ja kõrvalrolle, nii mehi kui naisi vanuses 18-60. Samuti lapsnäitlejaid: kahte tüdrukut ja ühte poissi.

Osalemiseks tuleb saata enda pilt, nimi, telefoninumber, pikkus ja eelnevad näitlemise kogemused või resümee einar@kuuskproductions.com E-maili pealkirjaks "Pandeemia Casting". Sobivate kandidaatidega võetakse ühendust.

Samuti on võteteks vaja vanema väljanägemisega korterit, kus oleks väike aknaga WC, köök, elu- ja magamistuba. "Kui kellelgi juhtub Kuressaares sellist korterit olema, oleksin väga tänulik, kui endast märku annate," sõnas Kuusk.

Einar Kuusk on näidelnud näiteks BBC seriaalis "The Capture", Eesti filmis "Ameerika Suvi", filmis "The 16th Episode". Samuti kirjutas, lavastas ja produtseeris ta post-apokalüptilise lühifilmi "The Most Beautiful Day" ("Kõige Ilusam Päev"), mis esilinastus 2015. aastal Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles