SAAME TUTTAVAKS ⟩ KG 42.a – tähesüsteem 34 maailma ja klassijuhatajaga

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Tutipäevalised
Tutipäevalised Foto: Erakogu/arhiiv

Superstaari-Merilin, üheskoos lavakasse pääsenud Juhan Soon ja Rasmus Vendel, viikingilaeva ehitaja Sten Kongas, meisterpurjetaja Silver Vahstein. Midagi erilist või omapärast on ette näidata igal Kuressaare gümnaasiumi 42. lennu a-klassi õpilasel. Aga isiklikest saavutustest väärtuslikum on ühiste tegemiste õhin ja õnnestumiste rõõm.

On kirjutamata seadus, et suvel, kui uute alustavate gümnaasiumiklasside nimekirjad avalikuks tehakse, läheb sotsiaalmeedias kohe lahti klassikohtade vahetuskampaania. Kuressaare gümnaasium on selles osas ilmutanud teatud paindlikkust, sest õpilaste paigutamisel kõikide nimede taha ju ei näe. On olnud isegi juhtumeid, kus kaksikud on sattunud eri klassidesse, kuigi nad tahaksid õppida koos. Seetõttu vahetusi ka võimaldatakse.

Enamik 42. lennu a-klassi rahvast on linnast ja õppis ka varem KG-s. Ehk siis omavahel enam-vähem juba tuttav seltskond. Uusi nägusid sattus gümnaasiumiklassi vaid viis-kuus. Ja neile tuli linlastelt hulganisti pakkumisi klass ära vahetada. Aga vahetused jäid kõik tegemata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles