![TEISTMOODI: Dominici restoranis, kus Allar Oeselg töötab, on nii, et inimene tellib veini ja alles seejärel tehakse selle juurde sobiv toit. Tavaliselt käib asi restoranides ikka teistpidi.](http://f7.pmo.ee/hOcHd0WEyGSTrwk9eCGAxu7sYFQ=/1442x0/filters:focal(714x603:3363x2859):format(webp)/nginx/o/2020/09/03/13320093t1hd5a3.jpg)
Tallinna vanalinnas asuva restorani Dominic peakokana töötav Saaremaalt pärit Allar Oeselg leiab, et kui kokk suudab tabada mõnda kliendi lapsepõlvemaitset, siis jääb see klient tema juures käima.
Tallinna vanalinnas asuva restorani Dominic peakokana töötav Saaremaalt pärit Allar Oeselg leiab, et kui kokk suudab tabada mõnda kliendi lapsepõlvemaitset, siis jääb see klient tema juures käima.
▶ Kust tuleb saarlaste suur oskus toitu teha?