Vesta Suuster ostis Holostovi kompleksi käsitööpoe

Kristina Õun
, Reporter
Copy
UUS PERERAHVAS: Kui Vesta Suuster ise tegutseb rohkem Kauba tänava poes, sest seal saab ta ka maalida, siis Kohtu tänaval asuva käsitööpoe leti taga tervitab ostlejaid Hillar Roots.
UUS PERERAHVAS: Kui Vesta Suuster ise tegutseb rohkem Kauba tänava poes, sest seal saab ta ka maalida, siis Kohtu tänaval asuva käsitööpoe leti taga tervitab ostlejaid Hillar Roots. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Juba mitut käsitöö- ja suveniirikauplust pidav Vesta Suuster on septembrist ka Kuressaares Kohtu tänav 1 asuva Holostovi kompleksi käsitööpoe perenaine.

Ka naabruses asuval Kauba tänaval poodi pidava Suusteri jaoks on Kohtu tänava käsitöökauplus tuttav koht, kuna ta on ise kunagi seal leti taga töötanud. Vaatamata majanduslikult ebakindlale ajale on Suuster optimistlik ja nendib, et turism oli, on ja jääb ning ükskord peab see tavaelu rütm ka taastuma.

"Praegune aeg on jah pisut erisugune, aga samas loodame selle peale, et asukoht on siin kesklinnas meil ju suurepärane – kesklinnas rahvast ikka liigub ning turistidele meeldib siin kohvikutes ja restoranides kohvitada. Ehk see rahvusvaheline klient jõuab ikka meieni ka," rääkis Suuster.

Käsitööpoodide omanik märkis, et sooviks kesklinnas müüa veelgi rohkem kohalike tegijate käsitööd. "Saarlastest käsitöölistel võib praegu samuti olla aeg, kus lisamüük tuleb igal juhul kasuks," sõnas Vesta Suuster.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles