SW Energia plaanib loobuda kahest katlamajast

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
AS Kuressaare Soojus
AS Kuressaare Soojus Foto: facebook.com

SW Energia OÜ on avaldanud soovi lõpetada soojatootmine Kärla ja Salme katlamajas ja anda nende opereerimine üle AS-ile Kuressaare Soojus.

Kuressaare Soojuse aktsionäride erakorraline koosolek andis läinud nädalal ettevõtte nõukogule ja juhatusele suunised SW Energia OÜ-ga kehtivate Salme ja Kärla piirkonnas asuvate soojatootmisega seotud varade rendi- ja muude kasutuslepingute lõpetamiseks koos hüvitise maksmise kohustusega.

SW Energia OÜ tegevjuht Mait Pärg teemat lähemalt kommenteerida ei soovinud. Vallavalitsuse tugiteenuste osakonna juhtaja Alo Heinsalu märkis, et erinevalt väikestest valdadest enne ühinemist on Kuressaare Soojusel olemas võimekus soojamajandusse investeerida.

"Lisaks on Saaremaa vald huvitatud võimalusest reguleerida soojuse hinda ja seda tarbijale soodsamas suunas, sest väikestes asulates on enamik soojatarbijatest valla asutused," sõnas ta.

Heinsalu lisas, et Kuressaare Soojus varustab juba praegu soojusenergiaga Pärsama, Leisi ja Orissaare piirkonda ning lisaks hakkab ettevõte sooja tootma ka koolimajadele Tornimäel, Valjalas ja Kihelkonnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles