Teatris susiseb emotsioonipomm nimega Shakespeare

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
SUREMATU SÕNAMEISTRI PAISTEL: Sander Pukk loodab, et ehk aitab lustakas lavatükk teatriklassiku publikule lähemale tuua.
SUREMATU SÕNAMEISTRI PAISTEL: Sander Pukk loodab, et ehk aitab lustakas lavatükk teatriklassiku publikule lähemale tuua. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare teatris saab viimast lihvi laupäeval esietenduv komöödia "Shakespeare´i kogutud teosed", mille toob lavale Kuressaarest sirgunud lavastaja Sander Pukk. 

"Seis on väga hea!" kinnitas lavastaja kolmapäeva hommikul. "Tulenevalt oma soovidest kõike veel lihvida ja muuta ei ole ma mitte just väga tihti nii vara läbimängudeni jõudnud. On juhtunud, et läbimäng on alles päev enne esietendust," tunnistas ta.

Pukk kiitis lavastuse seltskonda ja märkis, et näitlejatega oli kohe kokkulepe, et naljad tuleb kaasajastada ning need mõeldakse koos välja. "Seda magusam on võit, kui need ka naljakaks osutuvad. Komöödia tegemine erineb draamast selle võrra, et draamas on hingeliigutus küll oluline, kuid sa ei tunne sellest puudust, kui sama fraasi kasvõi sajandat korda kuuled. Ühe anekdoodi peale kaks kuud paraku ei naera," tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles