Muusikakool kutsub sünnipäevakontsertidele

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Kuressaare muusikakool
Kuressaare muusikakool Foto: Tarmo Berens

Sel õppeaastal 70. sünnipäeva tähistav Kuressaare muusikakool toob juubeliga seoses muusikasõprade ette terve rea kontserte, kus esinevad Saaremaalt tuule tiibadesse saanud muusikud.

Tarmo Berens
Tarmo Berens Foto: Erakogu

“Meie vilistlased on õla alla pannud kontserdisarjale, mille ühine nimetaja on “Meie kool”,” rääkis kooli direktor Tarmo Berens. Sarja esimene kontsert, kus astuvad üles Laura Junson ja Erko Niit, toimub sel neljapäeval kell 19 Thule kojas.

Erko lõpetas Kuressaare muusikakooli 50. lennu 2004. aastal kitarriõpetaja Tiit Pauluse käe all. Ta on tuntud laulukirjutaja ja töötab Pärnu muusikakoolis kitarri- ja muusikaloo õpetajana. Kaastegev ka ansamblites Paabel, Kalibriis ja Jeth ning esineb duos Laura Junsoniga. Õhtul kõlabki Laura ja Erko autorilooming.

Reedel, 16. oktoobril kell 17 saab Meedla kojas kuulata muusikakooli barokkorkestri kontserti, kus solistideks on kooli vilistlane Ingel Tagaküla ja tema praegune õpetaja Georg Otsa nimelises muusikakoolis Eva Punder. Ingel lõpetas kooli 63. lennu aastal 2017. Kontserdil saab kuulata Antonio Vivaldi, Arcangelo Corelli ja Henry Purcelli teoseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles