INTERVJUU Michelini kogemusega tippkokk harjutab saarlasi Prantsuse köögiga

Copy
ÜLLATAB UUTE MAITSETEGA: Nendest värviküllastest köögiviljadest valmistab chef Bertrand peagi isuäratavad road.
ÜLLATAB UUTE MAITSETEGA: Nendest värviküllastest köögiviljadest valmistab chef Bertrand peagi isuäratavad road. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Prantsusmaal Michelini kolmetärnirestoranides ja Aasia metropolides töötanud tippkokk Bertrand Langlet Jaques lükkab Kuressaares käima WOW-kohvikut.

Tuulte Roosi uhiuues WOW-keskuses käib esmaspäeval kibe töö – ettevalmistused peatseks avamispeoks. Teha on aga veel palju – koristada, paigalda sisustus ja valgustid. 

Ka tulevases poolesajakohalises kohvikus valitseb alles paras segadus – osa köögimööblist ja -tehnikast on juba paigas, osa veel lahti pakkimata, mõni ese täna-homme alles saabumas. 

Tagasi üles