ULGUSAARLANE ⟩ Turundusproff Janek Reimal: Eesti mõttes on Saaremaa hästi pildil

Erki Berends
Copy
TÕTTAS APPI: Tänavu pakkus üritusturundaja Janek Reimal oma abikätt Lõuna-Eestis toimunud Rally Estonia etapi korraldajatele. Pildil koos ralli ühe peakorraldaja Tarmo Hõbega paigas, kus aasta tagasi kõrgus ralli stardi- ja finišipoodium.
TÕTTAS APPI: Tänavu pakkus üritusturundaja Janek Reimal oma abikätt Lõuna-Eestis toimunud Rally Estonia etapi korraldajatele. Pildil koos ralli ühe peakorraldaja Tarmo Hõbega paigas, kus aasta tagasi kõrgus ralli stardi- ja finišipoodium. Foto: KRISTJAN TEEDE / TARTU POSTIMEES

Veerandsada aastat mandril toimetanud ulgusaarlane teenib leiba üritusturundajana. Suuremat sorti korraldajapisiku sai ta külge aga juba Saaremaal koolis käies.

Mis töö see ürituste turundamine on?

Minu töö on ürituste korraldamine ja see, mis puudutab turunduse osa. Meie tööks on teostada ja viia läbi erinevate klientide – suurte ettevõtete, riiklike organisatsioonide, eraisikute – tellitud üritusi. Laiemalt võttes korraldame igat tüüpi üritusi. Näiteks artistide kontserdid, festivalid, isegi teatrietenduste produtseerimine, riigi tähtpäevad, avalikud sündmused, avamised, auhinnajagamised ja -galad. Kõik, mis vajavad professionaalsel tasemel korraldamist. See ongi laias laastus minu töö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles