Viiskümmend Saaremaa eakat said jõuluks üllatuspaki

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
HEA MEEL: Päkapikud viisid jõulupaki ka Tornimäe kandis Talila külas elavale Kalmer Õngele.
HEA MEEL: Päkapikud viisid jõulupaki ka Tornimäe kandis Talila külas elavale Kalmer Õngele. Foto: Erakogu

Salme, Kõrkvere ja Sauvere kandis tegid kohalikud heategijad üllatuse eakatele, kellele viidi ukse taha jõulupakk. Aktsiooni eestvedaja Martin Sepp ütles, et tal on ammu olnud soov sellist ettevõtmist korraldada. Sel aastal sai enne jõule oma sõprade ja tuttavate abiga kingipakid kiires korras kokku pandud ning leitud ka pakki vajavad inimesed.

Kristiina Goidin Sauverest ütles, et kõigis kohtades olid pakisaajad väga üllatunud ja rõõmsad. Pakid toimetati eakatele kätte kontaktivabalt. 

Salmel koos kaaslastega pakke jaganud Brigita Õuna sõnul läks nii mõnelgi pakisaajal silm märjaks ja paar kingisaajat oli olnud ka omajagu ehmunud, kui päkapikud äkki ukse taga ilmusid. Ta lisas, et üks pakisaaja arvanud, et tegelikult tuleks pakke jagada hoopis noortele peredele. 

Söödavast jõulukraamist koosnevate pakkide kokkupanekuks ulatasid abikäe mitmed inimesed. 

Martin Sepa sõnul soovib ta järgmisel aastal juba paremini valmistuda ja ettevõtmist suuremalt korrata. Kes tahab kaasa lüüa, neil palub ta ühendust võtta kas telefonil 51 46 661 või e-aadressil thulesaar@gmail.com.

AITÄH!

PÄKAPIKUD Kermet Kirs, Brigita Õun, Pirit Õun, Marju Lepik, Tatjana Aavik, Vladimir Zabellevitš, Jon Ender, Elis Pihl, Katrin Pihlas, Reet Altmäe, Kristina Goidin. 

TOETAJAD: Mehis Rump, Taavet Hõbesalu, Marek Mägi, Lauri Mägi, Kalvar Ige, Ants Ilmjärv. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles