ETV-s stardib homme uus muhe sari "Tanel ja kanad"

Copy
Tanel saab oma kanadega hästi läbi.
Tanel saab oma kanadega hästi läbi. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Aasta eest pealinnast tagasi Saaremaale kolinud Tanel Tang otsustas saarele rajada mahekanala. Nii kui laut ostetud ja 1500 tibu broneeritud, tuiskas üle maailma levinud koroona epitsenter just Saaremaale ning saar eraldati muust maailmast. 

Kuidas isolatsioonis olles kahe kuuga kanala püsti sai ja mida arvavad lähedased Taneli sõgedast ettevõtmisest? See selgub Eesti Televisioonis ekraanile jõudvas uues sarjas "Tanel ja kanad", mille pilootosa on eetris laupäeva hommikul kell 10. 

ETV paotab ukse Taneli ja tema kihlatu Liisa eraellu: "Koroonaisolatsioonist hoolimata on Saaremaale kerkinud mahekanala. Tanel pingutab kõvasti, et tagada kanadele mugav ja õnnelik elukeskkond. Selle foonil on aga müügipool soiku jäänud ja munahunnikud kuhjuvad. Pidevalt uusi lahendusi otsides on ühel hetkel kodu remondi jaoks hoitud raha kulunud kanala arendamiseks. Mida sellised otsused endaga kaasa toovad?"

"Kui kanad saabusid, oli väga veider kogemus," tunnistas Tanel. "Kui mulle tehti hommikul kõne, et kanad on peale laaditud ja sinu poole teel, siis ühtepidi rõõmustasin, et laut on põhimõtteliselt valmis ja kanad tulemas. Teistpidi olin täielikus segaduses ja tekkis isegi paanika – nüüd on asi reaalne. Magamist ei olnud väga."

Toimetajad Liis Ilves, Hanna Šein-Meier, operaator Raido Pedak, produtsent Elisa Avik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles