Neli kooli on distantsõppel

Saarte Hääl
Copy
Positiivne koroonaviiruse testi proov.
Positiivne koroonaviiruse testi proov. Foto: DADO RUVIC/REUTERS/Scanpix

Distantsõppele suunatud õpilasi on Saaremaa toetava hariduse keskuses (THK), Mustjala lasteaed-põhikoolis, Saaremaa ühisgümnaasiumis ja Kuressaare gümnaasiumis. Lisaks on suletud Kärla lasteaia sõimerühm.

THK Kallemäe osa on distantsõppel nädala lõpuni. Täna testitakse sealseid õpetajaid ja tavapärast õppetööd loodetakse jätkata esmaspäevast.

Eilsest jäid distantsõppele Mustjala kooli 4. klassi õpilased ja SÜG-is üks 3. klass. Mustjala kooli 4. klass jätkab õppetööd koolis esmaspäeval ning SÜG-i praegu koduõppel olevad 3. klass, 4. klass ja väikeklasside õpilased naasevad kooli 1. märtsil.

KG-s on praegu distantsõppel üks 9. klass ja 12 spordiringi õpilast, kes saavad kooli tagasi minna 15. veebruaril, ning üks 3. klass, kes naaseb koolimajja 16. veebruaril.

Eile lisandus terviseameti andmetel Muhusse kaks ja Saaremaale 24 nakatunut, kellest 20 viibib Saaremaal. 10 nakatunud inimest on juba varemalt lähikontaktseina isolatsioonis olnud ja 10 puhul on nakatumine osaliselt seotud varasemate juhtumitega. Uusi positiivseid testitulemusi on lisandunud üle kogu Saaremaa. 

10. veebruari seisuga on viimase kahe nädala jooksul maakonda lisandunud 172 haigusjuhtu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles