Kultuuri- ja spordiosakonna peaspetsialistina asub tööle Valmar Kass

Saarte Hääl
Copy
Valmar Kass
Valmar Kass Foto: Erakogu

Aprillist asub kultuuri- ja spordiosakonna kultuuri- ja sporditöö peaspetsialistina tööle Valmar Kass, senine arendus- ja kommunikatsiooniosakonna kommunikatsiooni peaspetsialist. 

Vallavalitsuses toimunud sisekonkursi komisjoni esimehe Helle Kahmi hinnangul on Valmar suurepärane valik: “Oleme Valmariga tihedat koostööd teinud ka varem, tegemist on kultuuri ja sporti hästi tundva inimesega. Valmar on ka Kahni keskuse ja viikingiaasta meeskonna liige ning tunneb meie osakonna teemasid põhjalikult. Valmari haridus ja maailmatunnetus lisab meeskonnale uue mõõtme, tema lai silmaring ja leidlik teemade käsitlus aitab valdkonda edasi arendada.”

Valmar Kass on õppinud teatriteadusi Londoni ülikoolis ning omandanud seal ka vastava kraadi. Kass ise põhjendas oma valikut sellega, et on praeguses kommunikatsiooni peaspetsialisti ametis olnud kultuuri- ja spordiosakonna tööga väga tihedalt seotud. 

“Tihtipeale ulatus mu panus kaugemale sellest, mis minult kommunikatsiooni poole pealt oodati. Mulle väga meeldib kultuuri- ja spordivaldkond ja usun, et endise kommunikatsiooniosakonna töötajana suudan ka kultuuri- ja spordiosakonna kommunikatsiooni efektiivsemaks muuta.”

Sisekonkurss kultuuri- ja sporditöö peaspetsialisti kohale korraldati pärast seda, kui senine peaspetsialist Maria Ruubas valiti turundusjuhiks turismi- ja turundusteenistusse. 

Kultuuri- ja spordiosakonda asub Valmar Kass tööle 1. aprillist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles