Abruka Must Pärl vajab pitsameistrit

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
UNISTUS TEOKS: Juba sel suvel plaanivad Kuldar Alles (vasakul) ja Geili 
Tedrema Abrukal oma pitsarestorani avada.
UNISTUS TEOKS: Juba sel suvel plaanivad Kuldar Alles (vasakul) ja Geili Tedrema Abrukal oma pitsarestorani avada. Foto: Erakogu

Abruka saarel mullu külalistemaja Must Pärl asutanud pere otsib suveks avatava restorani jaoks pitsameistrit.

Koos kahe väikese lapsega Abruka saarele kolinud ning endisest koolimajast ja matkamajast külalistemaja kohandanud Kuldar Alles ja Geili Tedrema teevad praegu ettevalmistusi suveks.

Kui mullu aprillis hoone ostnud Kuldar ja Geili võõrustasid esimesi külalisi juba juunis, siis tänavu plaanivad nad mustaks värvitud laudisega hoone katuse all avada pitsarestorani. 

Kuldar tunnistas, et unistus oma pitsarestoranist oli tal juba enne Abrukale kolimist. 

Nagu külalistemajaski, jaguks väliterrassiga restoranis kohti neljakümnele inimesele. Restoran tegutseks kolmel suvekuul – juunist augusti lõpuni ning pakutaks seal õhukese põhjaga itaaliapäraseid pitsasid. Ahi nende küpsetamiseks on Itaaliast juba soetatud. 

“Algul plaanisin ahju ise ehitada, aga see võtnuks liiga kaua aega,” ütles Kuldar Alles. 

Pitsa kõrvale on klientide jaoks varutud korralik valik Itaalia veine ja otse Saapamaalt toodud prosecco`sid.  

Praegu otsivad Musta Pärli pidajad pitsameistrit. Koka- või pagarioskusi pererahvas huvilistelt ei nõua, küll aga peab neil jaguma tahtmist tööd teha. 

Pitsaküpsetamise õpetab väljavalitud kandidaadile selgeks pererahva sõber, kes on selles kunstis vilunud. Vajadusel pakub Musta Pärli pererahvas oma pitsameistrile majutust.

Pitsameistriks soovijad saavad endast teada anda Visit Abruka veebilehel või Facebooki-lehel, meiliaadressil info@visitabruka.ee või telefoninumbril 56 568 856.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles