Rüütli saab uue veekeskuse ja uue nime

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
UUS ALGUS: Laura Sohvie ja Oskar Liblik tunnevad, et 19 aastaga on hotelli olemus muutunud ja aeg keerata uus lehekülg. Veekeskuse basseinid on juba tühjaks lastud ja üsna pea algavad ehitustööd.
UUS ALGUS: Laura Sohvie ja Oskar Liblik tunnevad, et 19 aastaga on hotelli olemus muutunud ja aeg keerata uus lehekülg. Veekeskuse basseinid on juba tühjaks lastud ja üsna pea algavad ehitustööd. Foto: Raul Vinni / Saarte Hääl

Rüütli ja Meri hotelli omanikud, õde-venda Laura Sohvie ja Oskar Liblik on võtnud käsile värskendustööd, mille tulemusena avatakse uue ilme saanud veekeskus sügisel juba hotellis, mille muudetud nimega tehakse kummardus vanaisa Pritsule. 

Rüütli hotelli veekeskus vanal kujul enam uksi lahti ei tee. Oskar Libliku sõnul saab veekeskus sügiseks täiesti uue stiili ja ülesehituse, millega ta hakkab erinema teistest kohalikest spaadest. Detailidesse omanikud enne lõpliku ehitusprojekti valmimist laskuda ei taha. Laura Sohvie Liblik ütles, et tegevust leiavad seal nii lapsed kui ka täiskasvanud ning uuendamisel ei mõelda ainult hotelliklientidele, vaid ka kohalikele. 

Liutoru ja teised lastele mõeldud atraktsioonid jäävad omanike sõnul alles. Nelja rajaga 25-meetrine bassein tehakse väiksemaks ning selle arvelt tulevad uued veesilmad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles