Saaremaa kulturist võitis unistuste pulmad

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Raigo Kuusnõmm ja Kaisa Abner saavad unistuste pulmapeo.
Raigo Kuusnõmm ja Kaisa Abner saavad unistuste pulmapeo. Foto: TV3 “Duubel”

Saarlane Raigo Kuusnõmm võitis koos oma kihlatu Kaisa Abneriga Buduaari tasavägise pulmavõistluse, mille peaauhinnaks oli 20 000 euro väärtuses unistuste pulm. 

Pulmad toimuvad Põhja-Eesti ihaldusväärseimas pulmapaigas Keila-Joa lossis juba 21. juulil.

Raigo Kuusnõmm (32) ja Järvamaalt pärit Kaisa Abner (30) kihlusid 2020. aasta novembris Kreeka armsas sadamalinnas. Nii Raigo kui ka Kaisa on erialalt personaaltreenerid ning kulturismi- ja fitnessimaailmas tuntud nimed. 

Kui Buduaar ja Mull Drinks kuulutasid veebruaris välja suure pulmavõistluse, kus peaauhinnaks suurejooneline 20 000-eurose eelarvega pulm, täitis Kaisa avalduse ära ning koos jäädi lootma hea õnne, inimeste toetuse ja häältesaagi peale. Kokku osales võistlustel 163 lootusrikast paari. Pulmavõistluse finaali jõudis neist 10, kellest viis valis välja korraldajate žürii ning viis pääsesid edasi Facebookis toimunud hääletuse tulemuste põhjal. 

Finaali jõudnud kümne paari saatus selgus SMS-hääletuse teel ning konkursi võitnud Raigo ja Kaisa said auhinnaks pulmapeo, mille organiseerimisel aitavad neid Eesti tipptegijad ning paar ei pea ise millegi pärast muretsema. Paketti kuuluvad kuni 40 kutsutud külalist, pruudi kleit, peigmehe ülikond, sõrmused, oivaline toit, fotograaf, meik, soeng, peokoht, esinejad, lilled, kutsed ja kõik muu vajalik. Kuigi pruutpaaril on kõrval korraldusmeeskond, saavad peo peategelased neile siiski oma eelistusi dikteerida ning kindlustada selle, et pulmapidu tuleks nende nägu.

Fitnessiga tegelev Kaisa ütles, et tema kleit saab olema selline, mis tema vormis keha rõhutaks. “Kindlasti “poole kohaga” klassikaline, aga oleme ausad, ega ma seda trenni ilmaasjata ei tee,” ütles Kaisa Abner TV3 saates “Duubel”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles