Valla sõnumeid avalikkusele hakkab tooma Liisu Ots

Saarte Hääl
Copy
ÜLE 14 AASTA: Liisu Ots laulis eelmise aasta juulis Cosmoskva kammbäkk-kontserdil Juu Jääbil.
ÜLE 14 AASTA: Liisu Ots laulis eelmise aasta juulis Cosmoskva kammbäkk-kontserdil Juu Jääbil. Foto: Raul Vinni / Saarte Hääl

Saaremaa vallavalitsuse kommunikatsiooni peaspetsialistiks valiti üheksa kandidaadi seast Liisu Ots, kes on 2018. aastast töötanud Apollo Musicu muusikastilistika osakonna juhina. 

“Mul on hea meel, et see koht mulle usaldati, seda enam, et see annab põhjuse Saaremaale tagasi kolida. Kõige enam teeb mulle rõõmu see, et saan töötada kodukoha heaks,” tunnistas Liisu Ots

Oma senises töös on ta olnud tegev meediaharus, mis tegeleb muusikateoste litsentseerimise, kodumaiste ja rahvusvaheliste klientide nõustamisega ning sotsiaalmeedia sisuloomega. 

Saaremaalt pärit Liisu Ots on lõpetanud Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi cum laude, omandades bakalaureusekraadi integreeritud kunsti, muusika ja multimeedia erialal. Varasemalt on tal samast ülikoolist teinegi bakalaureusekraad, romaani keelte ja kultuuride alal.

Abivallavanem Kristiina Maripuu tõi esile, et kandideerimisel esitas Liisu Ots väga kõrgel tasemel kodutöö ning jäi vestlusvoorus silma laia silmaringi ja meeldiva suhtlusega. 

“Tal on Saaremaa valla senisest kommunikatsioonitööst väga head taustateadmised ja arvestades, et oleme järjest suuremat rõhku panemas audiovisuaalsetele lahendustele, on tal nii uusi ideid kui ka oskusi,” märkis Maripuu.

Liisu Ots alustab Saaremaa vallavalitsuses 31. maist. Senine kommunikatsiooni peaspetsialist Valmar Kass töötab alates 1. aprillist valla kultuuri- ja spordiosakonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles