Saare arenduskeskus alustab korteriühistute nõustamisega

Saarte Hääl
Copy
Raha. Foto on illustratiivne.
Raha. Foto on illustratiivne. Foto: Sille Annuk / Postimees

Mai lõpust on korteriühistutel võimalik küsida Saare arenduskeskusest tasuta nõu KredExi toetuste, laenude ja käenduste kohta.

Konsultatsiooni käigus saab teavet ühistule sobivate teenuste tingimuste, vajalike dokumentide ja ajakava kohta, samuti aitab arenduskeskuse konsultant vajadusel taotlusi täita ja esitada.

“Viimastel aastatel on ühistute vajadused ja ka võimalused korterelamute renoveerimiseks oluliselt kasvanud. Saaremaal on viiel aastal toetust saanud paarkümmend korterelamut, kuid huvi nii seniste kui ka uute teenuste kasutamiseks on kordi suurem,” lausus KredExi eluaseme ja energiatõhususe osakonna juht Triin Reinsalu.

Saare arenduskeskuse juhatuse liikme Rainer Paenurga sõnul kinnitab ka klientide tagasiside ja senine kogemus, et vajadus nõu ja abi järele on olemas.

“Oleme koostöös KredExiga hinnanud, et kokku vajab Saaremaal lähikümnenditel kordategemist veel paarsada hoonet. Tunneme ka piirkonna probleeme ja võimalusi, mis on suureks eeliseks teadlikkuse kasvatamiseks ühistute seas,” lisas arenduskeskuse juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles