Muhu kohvikutepäevale jagus rahvast ka tänavu

Copy
SUVISELT TORE OLEMINE: Muhu kohvikutepäevade viimasel päeval tutvustas Sumari talu raamatukohvikus oma hiljuti ilmunud teoseid “Poola poisid” ja “Mitte ainult minu tädi Ellen” kirjanik ja kirjanduskriitik Made Lui-ga (kirjanikunimega Mudlum). Teda küsitles ajakirjanik ja talu omanik Erkki Bahovski.
SUVISELT TORE OLEMINE: Muhu kohvikutepäevade viimasel päeval tutvustas Sumari talu raamatukohvikus oma hiljuti ilmunud teoseid “Poola poisid” ja “Mitte ainult minu tädi Ellen” kirjanik ja kirjanduskriitik Made Lui-ga (kirjanikunimega Mudlum). Teda küsitles ajakirjanik ja talu omanik Erkki Bahovski. Foto: Merit Lehtsalu/Saarte Hääl

Nädalavahetusel toimus Muhus järjekorras juba kuues kohvikutepäev, kus muhulastel ja suvemuhulastel avanes suurepärane võimalus koduaiad ja külaplatsid mõneks ajaks kõigile huvilistele avada ja need hubasteks kohvikuteks muuta.

Õigem oleks öelda, et tänavu oli tegemist suisa kohvikutepäevadega, sest üritus algas juba reede pärastlõunal ja kestis pühapäeva õhtuni.

Muhu valla kultuuri- ja sporditöö korraldaja Anneli Tamme sõnul oli praegusele keerulisele olukorrale vaatamata rahvast kokku tulnud rohkesti.

Tagasi üles