Siseminister lubas pingutada päästjate palgatõusu nimel

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
RAUDVARA: Minister Jaani (vasakult) sai isiklikult kinnituse, et Torgu vabatahtlike neljakümne aasta vanune päästeauto ja legendaarne päästja Peeter Aadussoo on jätkuvalt rivis. Pildile jäid ka Peetri tütar Ülle ja abikaasa Luule Aadussoo.
RAUDVARA: Minister Jaani (vasakult) sai isiklikult kinnituse, et Torgu vabatahtlike neljakümne aasta vanune päästeauto ja legendaarne päästja Peeter Aadussoo on jätkuvalt rivis. Pildile jäid ka Peetri tütar Ülle ja abikaasa Luule Aadussoo. Foto: Erakogu

Nädala alguses Saaremaad külastanud siseminister Kristjan Jaani lubas pingutada selle nimel, et päästjate ja politseinike palk jõuaks Eesti keskmisest ette.

Kohtumisel Kuressaare politseijaoskonna ja Kuressaare päästekomando meeskondadega arutati tõsiselt palgatõusu võimalusi. “Püüdsin nii hästi kui võimalik vastata aktuaalsetele küsimustele. Selge on, et vajame liikumist selles suunas, et tööle asuvate päästjate ja politseinike palk jõuaks Eesti keskmisest ette, mitte ei jääks maha. Midagi ei ole teha, pean selles osas pingutama,” resümeeris minister oma sotsiaalmeediapostituses.

Kahepäevase visiidi sisse mahtus ka kokkusaamine legendaarse vabatahtliku päästja Peeter Aadussoo perega ja tutvumine praeguseks juba enam kui nelikümmend aastat vana päästeautoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles