MAA ELU ⟩ Metsküla ekstraktitehase tervisetooted jõudsid Inglise jaeketti

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
TÜTAR JA ISA: Rosalin ja Ain Süld teevad puust ja punaseks, kuidas Saaremaa ääremaal võib tühjalt kohalt asutada eduka ettevõtte.
TÜTAR JA ISA: Rosalin ja Ain Süld teevad puust ja punaseks, kuidas Saaremaa ääremaal võib tühjalt kohalt asutada eduka ettevõtte. Foto: Erakogu

Üle kahe aasta Metskülas tegutsenud ekstraktitehas jõudis oma toodetega mainekasse Inglise kaubaketti ja asendas BioNor Healthi kaubamärgi Korilase nimega.

Korilane Nordic tuli oma tervisetoodetega turule 2020. aasta suve alguses ning tegeles poolteist aastat Eesti turu ülesehitamisega. Selle aasta algul võttis ettevõte suuna ka välismaa turgudele.

OÜ Korilane Nordic tegevjuht Rosalin Süld ütles, et äsja läksid Korilase tervisetooted müüki Suurbritanniasse Revitali kaubandusketti. Revital on väga mainekas toidulisandeid pakkuv ettevõte, kes tegutseb Suurbritannia turul juba 25 aastat. Kaubandusketil on kokku 16 poodi, millest enamik asub Londonis ja Londoni äärelinnades, lisaks kauplused teistes linnades nagu Cambridge ja Oxford. Revital pakub sortimenti Korilase toodetest lisaks kauplustele ka oma e-poes, mis just pandeemia ajal on olnud neile oluliseks müügikanaliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles