Just siis, kui arvad, et kõiksugu võikad suupisted kuuluvad väljakutseid esitavatesse saadetesse ning sa ise ei oleks miski hinna eest nõus sööma kellegi südant, kopsu, maksa või munandeid, piisab sageli ühest ampsust, et rupskiusku pöörata.
Tellijale
TOIT ⟩ Täna mekime metskitsesüdant, vasikamaksa ja pullimune
Rupskid ehk loomade kõiksugu subproduktid – süda, kopsud, neerud, maks, pugud – ei “kõla” taldrikul kaugeltki sama kobedalt kui näiteks sisefilee või kaelakarbonaad. Öeldakse, et inimene sööb silmadega, kuid samavõrd sööb ta ka kõrvadega. Seetõttu ei ole imestada, kui ta kipub põlglikult nina krimpsutama, kuuldes, et talle on serveeritud mõne eluka põsk, luuüdi, kopsust tehtud pirukas või hoopis... munand.