Ametikool korraldab heategevusliku paadiralli

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Kuressaare haigla. Foto on illustratiivne.
Kuressaare haigla. Foto on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Kuressaare Ametikool korraldab 6. mai õhtul Kuressaares Tori jõe suudmes heategevusliku paadiralli väikestele mudelpurjekatele, mille tulu läheb laste vaimse tervis heaks Kuressaare Haigla toetusfondile.

Paadiralli on osa ametikooli 100. juubeli ja Kuressaare linna sünnipäeva tähistamisest.

Purjekad valmistavad ametikooli õpilased ja neid saavad soetada kõik soovijad. Kõik purjekad on nummerdatud ning stardivad Tori jõe silla äärest samaaegselt. Kõige kiiremini finišijoone ületavate purjekate „omanikud“ saavad sponsorite poolt välja pandud auhindu. Lisaks loositakse auhindu välja kõikide paate soetanud inimeste vahel.

Ürituse korraldamise eestvedaja on ametikooli sotsiaalpedagoog Piia Prei.

„100. juubeli puhul soovisime taaselustada kunagise Vallikraavi Veeralli, mida ametikool aastaid korraldas – seda uutmoodi ja heategevuslikus võtmes,“ rääkis Prei. „Olen ise elanud kaasa Tallinnas korraldatavale heategevuslikule pardirallile. Meil on ürituse sisu ning eesmärgi osas kokkupuutepunkte. Saime pardiralli korraldajatelt oma üritusele ka heakskiidu.“

„Tegelen igapäevaselt suures osa noorte vaimse tervise probleemidega ja seetõttu on mulle hingelähedane seda teemat fookuses hoida ja aidata ka laiemalt kaasa, et meie noored ning saaksid oma muredele tuge,“ märkis Prei.

Paadiralli tulu läheb Kuressaare Haigla Toetusfondile, et sisustada haiglas noorte vaimse tervise kabinet, mis võimaldab läbi viia laste ja noorte tunnetustegevuse uuringut ning tõsta haiga psühholoogide töö uuele tasemele.

Paadiralli korraldamisel tehakse koostööd Saaremaa vallavalitsuse ja Kuressaare vabatahtlike merepäästjatega. Pealtvaatajatele on üritus tasuta.

Paate saavad kõik soovijad soetada Fientast: https://fienta.com/et/heategevuslik-paadiralli

Annetuse summa on vahemikus 10-100 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles