MAAILM Briti turvamees eelistas oma perele kaunist ukrainlannat

Urmas Kiil
Copy
ESIKAANE LUGU: Nädal tagasi ilmus Tony ja Sofia armulugu Londoni kõmuväljaannete esiküljel. Üle 1,2-miljonilise tiraažiga The Sun kasutas loo illustreerimiseks tabavalt 1960. aastatel, Vietnami sõja ajal Ameerika vastandkultuuris kasutusele võetud üleskutset: “Make love, not war!”(Armastage, ärge sõdige!).
ESIKAANE LUGU: Nädal tagasi ilmus Tony ja Sofia armulugu Londoni kõmuväljaannete esiküljel. Üle 1,2-miljonilise tiraažiga The Sun kasutas loo illustreerimiseks tabavalt 1960. aastatel, Vietnami sõja ajal Ameerika vastandkultuuris kasutusele võetud üleskutset: “Make love, not war!”(Armastage, ärge sõdige!). Foto: thesun.co.uk

Täpselt nädal tagasi kirjutasid pea kõik Londoni kõmulehed mehest, kes jättis maha oma naise ja kaks last ning otsustas edasise elu siduda Ukraina sõjapõgenikust kaunitariga, kellele nad olid oma majas peavarju andnud.

The Sun kirjutab, et 29-aastane turvamees Tony Garnett jättis maha oma 28-aastase naise Lorna ja kaks väikest tütart, kuna armus kõrvuni 22-aastasesse Sofia Karkadõmi, kes oli vaid kümme päeva varem nende kodus peavarju saanud.

See lugu juhtus Kesk-Inglismaal West Yorkshire’i krahvkonnas Bradfordi linnas. Kõmulehele antud intervjuus ütles Tony: “Me kahetseme väga, et pidime tekitama nii palju valu, kuid meil Sofiaga tekkis nii tugev side, millist ma pole oma elus kunagi varem kogenud.”Garnett on oma sõnul kindlalt veendunud, et ülejäänud elu veedavad nad koos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles