arvamus Meil kõigil on valik. Alati. Igas hetkes

Copy
Männimets. Pilt on illustreeriv.
Männimets. Pilt on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Kuidas ja kus ma tegelikult soovin olla? Kas vaikuses ja rahus või linnakäras? Harmooniliste inimeste keskel või seal, kus harmooniat napib?

Kas ma tahan elada kohas, kus privaatsust ei ole ja krundilt on võetud maha 90% puid, et oleks palju päikest ja muru saaks kasvada ja lehti ei peaks riisuma?

Või elada või puhata keset hooldatud metsa, mis igas hetkes laeb mind ja minu peret, täidab 24/7 rahu ja harmooniatundega? Kus kasvavad marjad ja seened ning paarisaja meetri kaugusel on meri oma vabastava kohinaga autode müra asemel.

Kas ma elan praegu sellist elu, mida sooviksin elada? Kas ma teen neid asju, mis teevad mind ja teisi minu ümber õnnelikuks? Millisena mina oma elu tulevikus näen ja milliseks ma seda kujundada soovin? Ja milline on minu panus sellesse uude reaalsusse ja selle loomisse? Need on kõik head küsimused.

Meie teeme igatahes Võhmal Päikeserannal sellega algust ja kutsume kõiki huvilisi kaasa uue võimalikkuse loomisse! See koht ei valmi päevadega, aga meil on visioon ja me järgime oma südame kutset.

Sellest saab üks selline koht, kus loodust armastavad ja sarnaselt mõtlevad inimesed saavad tulla kokku, et elada harmoonias ja looduse rüpes, rahus ja vaikuses. Mäletad, milline oli sinu lapsepõlv, kui mängiti õues ja kunagi ei olnud igav? Seda soovime meie ka oma lastele.

Kõigil huvilistel on võimalus tulla kohapeale tutvuma juba 23.–24. juunil. Nimelt toimub siis Päikeseranna festival, kuhu ootame kõiki tervenema ja lõõgastuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles