Laimjala osavallakogu soovib Kahtla koolijuhi lahkumist

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
Koolijuht Helle Rüütel aktusel.
Koolijuht Helle Rüütel aktusel. Foto: Liisi Katarina Verk

Laimjala osavallakogu ei ole rahul Kahtla lasteaed-põhikooli direktori Helle Rüüteli juhtimisstiiliga ning soovib tema tagasiastumist.

Laimjala osavallakogu esimees Aive Sepp märkis osavallakogu koosolekul, et kooli direktori suhtlemine lapsevanematega jätab tugevasti soovida. Koolijuhi olematut kommunikatsiooni tundis osavallakogu Sepa sõnul omal nahal kooli arengukava arutelul, kui direktor jättis osavallakogu kirjale vastamata. Kuigi 1. jaanuarist pidanuks koolil kehtima uus arengukava, sai kool uue arengukava alles 17. mail. Osavallakogu esitatud parandusi, täiendusi ja ettepanekuid dokumendi koostamisel arvesse ei võetud. Tulemust peab osavallakogu ääretult nõrgaks. Siinkohal saab Laimjala esinduskogult laita vallavalitsus, kes nende hinnangul kinnitas kava, mis ei kannata mingisugust kriitikat.

Kahtla lasteaed-põhikooli juhtimisega ei ole rahul vähemalt osa lapsevanemaid, kes saatsid vallale vastavasisulise pöördumise. Nii mõneski tekitab tuska tubli lasteaiakasvataja Eha Ennemuisti töölt lahkumine, milles nähakse protesti direktori juhtimislaadi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles