Saaremaa offroad-mehed aitavad hangest välja

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
TALI TULI! Hange kinni või suverehvidel “pätti libistama” on praegu lihtne jääda. Justkui võõrkehad tunduvad Kuressaare lumemaastikel aga elektritõuksid, mida mõned julgemad liiklejad lumest hoolimata kasutavad.
TALI TULI! Hange kinni või suverehvidel “pätti libistama” on praegu lihtne jääda. Justkui võõrkehad tunduvad Kuressaare lumemaastikel aga elektritõuksid, mida mõned julgemad liiklejad lumest hoolimata kasutavad. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Taas kord ootamatult saabunud talv ja veel vahetamata suverehvid on nii mõnegi auto teepealt viinud. Saaremaa offroad-teemaline grupp tuleb siin meelsasti appi.

"Grupp sai tehtud, mõeldes sellistele ilmaoludele nagu praegu. Inimesed, kes mujalt abi ei saa, saavad vajadusel sealt küsida," rääkis Maanus Torri, kelle sõnul liigub palju infot abivajajatest tegelikult ka "Saaremaa 4x4" huviliste omavahelises vestluses.

Maanus Torri loodud Facebooki grupist "4x4 ABI Saaremaa" leiab mitmeid kontakte, kuhu helistada, kui on vaja abi lumehangest väljasaamiseks. Tema sõnul on põhilised abistajad Rainer Raaper, Tanel Õun, Rait Mändla ja Rauno Lahi. "On ka mitmeid teisi, aga nemad on hetkel kõige aktiivsemad. Kellele sündmus kõige lähemal, see läheb appi," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles