Eesti parimad noored disainiõpilased võistlevad Kuressaares

Marili Kesküla
, Saarte Hääle reporter
Copy
JUHIVAD MEISTRISAADET: Karl-Erik Taukar oli kohapeale tulnud vaid üheks päevaks, aga saatejuht Andrei Zevakin on Saaremaal veetnud aega juba mitu päeva.
JUHIVAD MEISTRISAADET: Karl-Erik Taukar oli kohapeale tulnud vaid üheks päevaks, aga saatejuht Andrei Zevakin on Saaremaal veetnud aega juba mitu päeva. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

"Töiselt ja ägedalt läheb. Eelmisel aastal oli ka Noore Meistri graafilise disaini eriala võistlus siin, aga seekord on televersioon, mis jõuab Kanal2 ekraanile jaanuaris," rääkis Kuressaare ametikooli juhtõpetaja Maila Juns-Veldre möödunud kolmel päeval toimunud Noor Meister 2022 võtetest.

Sel aastal on võistlusel osalemas 15 graafilise disaini õpilast, nende hulgas neli – Margit Kunnus, Kelli Kütt, Daria Taranzhina ja Karin Elmi – Kuressaare ametikoolist. Võistlusel tuli noortel erinevates voorudes kujundada logo, märk, plakat ja T-särk.

"Finaalülesannet ei saa me veel avalikustada," ütles kohtuniku rollis olev Valmar Voolaid, kelle sõnul on saarlased siiani olnud väga tublid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles