Saaremaa loomingulisi lapsi oodatakse osalema omaloomingu konkursil

Saarte Hääl
Copy
Laps joonistab
Laps joonistab Foto: unsplash.com

Kuressaares tegutsev PointPrint kutsub osalema toimetuleku raskustes perede lapsi konkurssil “Loominguline Laps”, mille eesmärk on pakkuda lastele võimalust end loomingulikuselt väljendada ning neid selles protsessis tunnustada.

Lisaks peab PointPrint oluliseks, et tänapäeval - ajal kui paljudes kodudes ja kontorites domineerivad massdisain, mõtleksid inimesed ka lahendustele, mis oleksid unikaalsemad ja rohkem igale kodukujundajale südamelähedasemad. Eritellimusel valmistatud tooted võivad kõlada kui midagi erakordselt kulukat, aga tegelikult see nii ei ole.

Peaauhinnaks valmistab PointPrint võitjale tema enda disainitud tapeedi, kardinad, raamitud posterid või fotod, lae- ja laualambi ning päevateki ja ilupadjad. Võitjal oma toa lõppkavandi aitab koostada konkurssi žürii liige, sisearhitekt Tambet Pedak.

PointPrinti on palunud konkurssi töid hindama sõltumatu žürii, kuhu kuuluvad Kaie Rõõm-Laanet, riigikohtunik Julia Laffranque, kunstiõppejõud Erika Pedak, sisearhitekt Tambet Pedak, Eesti Punase Risti Saaremaa Seltsi esindaja Kristina Õun, Saaremaa vallakunstnik Reta Lall ja Saaremaa Kunstiklubi president Aare Martinson.

Konkurssil osalemiseks tuleb lapsel esitada oma toast joonistatud kavand hiljemalt 1.02.2023 elektroonselt e-mailil konkurss@pointprint.ee vöi tuua paberkandjal Torni. 1 PointPrint kontorisse. Konkurssi võitja kuulutatakse välja tuleva aasta sõbrapäeval, 14. veebruaril.

Konkursi tingimused avaldatakse www.pointprint.ee ja sotsiaalmeedias. PointPrint tegutseb Kuressaares täislahendusi pakkuva innovaatilisi ja keskkonnasõbralikke disaini-ja trükiteenuseid osutava ettevõttena, mille pöhilisteks toodeteks on meenete-ja eritellimusena valmistatavate sisekujundustoodete disainimine ja trükkimine, samuti igapäevaste trükiste nagu visiitkaartide, posterite, kleebiste ja raamatute trükkimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles