TOIT Aastavahetuse suupistevaagen – sellega saab igaüks hakkama!

Copy
KUNSTILINE KUJUNDAMINE. Igal kokal oma maitse. Kunst on kunstis kunsti näha.
KUNSTILINE KUJUNDAMINE. Igal kokal oma maitse. Kunst on kunstis kunsti näha. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Jõulusöömingud selja taga, on aeg hakata mõtlema aastavahetuse laua katmise peale. Kui jõuludel on traditsiooniliselt menüüs soe seapraad, kapsas ja kartul, siis miks mitte uut aastat vastu võtta külmlaua erinevaid suupisteid nautides.

Kuressaare ametikoolis viimasel kursusel õppiv, Eesti aasta noorkoka võistlustel 3. koha saanud Sass Kesküla teeb koos meiega hõrgu, aga igaühele jõukohase suupistevaagna, mis sobib lauale igal aastavahetuse peol, olgu selleks siis väikeses pereringis teleri vaatamine või suurem koosviibimine.

“Mulle meeldib, kui suupisted on klassikalised, neid on igaühel lihtne kodus valmistada ja pole karta, et kellelegi ei maitseks,” räägib Sass, asudes valmistama täidetud mune, singirulle, tuunikalakorvikesi, lavaširulle ja küüslauguleibu.

Tagasi üles